Naujienos

Kompensacija gyventojams, įsirengusiems buitinių nuotekų valymo įrenginius ir prisijungusiems prie centralizuotų nuotekų surinkimo sistemų

2022. 07. 25

   Anykščių rajono savivaldybės administracija informuoja, kad Anykščių rajono savivaldybės tarybos 2022 m. birželio 30 d. sprendimu Nr. 1-TS-208 „Dėl Anykščių rajono savivaldybės buitinių nuotekų valymo įrenginių įrengimo ir prisijungimo prie centralizuotų nuotekų surinkimo sistemų dalinio kompensavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ buvo patvirtinta Anykščių rajono savivaldybės buitinių nuotekų valymo įrenginių įrengimo ir prisijungimo prie centralizuotų nuotekų surinkimo sistemų dalinio kompensavimo tvarka.

   Pagal šią tvarką asmenys, nuo 2022 m. sausio 1 d. Anykščių rajono savivaldybėje įsirengę buitinių nuotekų valymo įrenginius ar prisijungę prie centralizuotų nuotekų surinkimo sistemų, nuo 2022 m. lapkričio 2 d. iki gruodžio 1 d. gali kreiptis ir pretenduoti į 50 proc. nuo patirtų išlaidų dydžio kompensaciją, bet ne didesnę kaip 1 000  Eur.

   Pažymime, kad visi darbai turi būti atliekami oficialiai, turint visus reikalingus leidimus, sąskaitas-faktūras, o nuotekų valymo įrenginiai turi būti sertifikuoti.

Daugiau informacijos rasite čia.

  

Anykščių r. savivaldybės informacija



Neradote informacijos, parašykite mums